OVER MIJ

Ik ben een bevlogen coach, een inspirator en teambuilder. Alles wat met ontwikkeling te maken heeft en iedereen die daar een bijdrage aan levert fascineert me. Van nature maak ik gemakkelijk contact en ben ik in staat verschillende culturen en disciplines bij elkaar te brengen. Kernbegrippen in mijn dagelijkse leven zijn integriteit, betrokkenheid, respect en vertrouwen in combinatie met een scherpe blik, een gezonde dosis humor en een knipoog naar spiritualiteit.

Na de middelbare school studeerde ik aan de conservatoria van Leeuwarden en Groningen. Ik werkte jarenlang als muziekdocent en dirigeer vrijwel iedere avond een orkest. Inmiddels heb ik bij meer dan 300 verschillende orkesten op de dirigeerbok gestaan.

Halverwege de jaren negentig maakte ik de overstap naar het zakenleven. Ik werkte als redacteur en redactiecoördinator bij muziekuitgeverij De Haske. In 1999 startte ik mijn eigen muziekuitgeverij Gobelin Music Publications. Ruim twaalf jaar werkte ik (dag en nacht) als directeur van deze succesvolle uitgeverij. In 2011 is Gobelin overgenomen door De Haske Hal Leonard. Bij Hal Leonard MGB – ‘s werelds grootste muziekuitgeverij en distributeur - ben ik ruim vier jaar sales & marketing manager geweest.

In 2015 werd ik geconfronteerd met een burn out. Na lange tijd diep, diep weggedoken te zijn, kreeg ik weer zin in het leven. Ik heb het roer omgegooid, ging terug naar de schoolbanken en volgde de post-hbo opleiding Kindercoaching. Daarna ben ik super gemotiveerd en nonstop doorgegaan met de studies Mental Coach, Lifecoach, Wandelcoach, Vitaliteitscoach, Leiderschapscoach, Coaching bij Hoogsensitiviteit, Mindfulness Based Conitive Therapy, Energetisch therapeut (Reiki & Chakrahealing), Counseling bij Depressie & Rouw en Teamcoaching.

Op dit moment concentreer ik me naast mijn werkzaamheden als allround coach op de opleidingen: Mediation & Conflictbemiddeling en Online Coaching.

De hulpvragen van mijn coachees zijn zeer uiteenlopend. Ik werk zowel individueel als met groepen. Daarom noem ik mezelf 'Personal & Team Coach'. Het liefst wandel ik met mijn coachees door de natuur. De coachingsessies worden regelmatig vervolgd en ondersteund met Online Coaching.

Loop jij in je leven tegen knelpunten, belemmeringen of dilemma's aan ...dan nodig ik je uit om dit eens samen en vrijblijvend te bespreken. Dankzij de geweldige ondersteuning, die ik ten tijde van een moeilijke periode in mijn leven heb gehad, heb ik mijn passie voor coaching ontdekt. Loop jij in je leven tegen knelpunten, belemmeringen of dilemma's aan? ...dan nodig ik je uit om die eens samen en 'vrijblijvend' te bespreken. Wellicht ben ik de coach die jou ondersteuning kan bieden bij het vinden van oplossingen.

Mijn motto's zijn: 'Kleine veranderingen maken een groot verschil' en 'Anders denken, andere resultaten'.

Klik hier voor mijn contactgegevens.